Méér dan accountancy alleen

Accountancy, belastingen, administratie en workshops

ORG Accountant & Belastingadviseur ondersteunt voornamelijk ondernemers binnen het Midden- en Kleinbedrijf, en ZZP’ers. Daarbij verzorgt ORG diensten op het gebied van accountancy, belastingen en administratieve dienstverlening. De accountancy activiteiten bestaan onder meer uit Assuranceopdrachten voor stichtingen die een controleverklaring nodig hebben voor een subsidie, verklaringen voor Eurovergunningen en samenstellen van jaarrekeningen voor vennootschappen. Daarnaast verzorgt ORG inspirerende workshops voor ondernemers.

Sparringpartner voor ondernemers

ORG is een sparringpartner van ondernemers. Om deze met raad en daad bij te staan, verdiept ORG zich zorgvuldig in de branche waarin de ondernemers opereren. Door de samenwerking met specialisten op diverse gebieden, vindt ORG Accountant & Belastingadviseur een antwoord op elk vraagstuk.

Maatschappelijk betrokken en sponsoring

ORG Accountant & Belastingadviseur draagt graag op positieve wijze bij aan de maatschappij. Zo participeert ze actief in projecten, die vrouwen en tienermeisjes stimuleren in het ontdekken en benutten van hun talenten. Ook draagt ORG financieel bij aan projecten die kinderen uit achterstandswijken een toekomst bieden.

Vanaf 2013 sponsort ORG één van de jeugdvoetbalteams van UVV in Leidsche Rijn, Utrecht. Wij geloven namelijk in de jeugd van de toekomst!

 

ORG Accountant & Belastingadviseur is:

  • lid van NBA en RB Belastingadviseurs
  • aangesloten bij de NOVAK
  • belangenbehartiger voor MKB accountantskantoren

Empowering van vrouwen

Ondernemende vrouwen zijn een aanwinst voor de maatschappij! Daarom is ORG ook actief op het gebied van empowering van vrouwen. In juni 2010 startte Ruth met de Women’s Gathering, dat ze sponsort met ORG. Dit is een groep krachtige en inspirerende vrouwen die als doel hebben om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door het delen van ervaringen, elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen, zodat ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Professioneel, gedreven en betrokken

Ruth Sival-Groenveld is de oprichtster van ORG Accountant & Belastingadviseur. Als accountant streeft ze naar een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor haar klanten. Daarvoor werkt ze nauw samen met andere specialisten, zoals juristen, fiscalisten, financiële planners en collega accountants. ORG Accountant & Belastingadviseur is daarnaast aangesloten bij de beroepsorganisatie NBA, de Novak en RB Belastingsadviseurs. Ook is ze belangenbehartiger voor MKB accountantskantoren.

Uiteenlopende werkzaamheden

Ruth houdt zich binnen ORG bezig met onder andere het samenstellen van jaarrekeningen, het verstrekken van verklaringen, het opstellen van aangiften vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting, het omzetten van eenmanszaken in B.V.’s, het opstellen van tussentijdse cijfers, het uitvoeren van due dilligence bij bedrijfsovernames en het adviseren van ondernemers.

Diploma’s en rijke ervaring

Ze rondde haar accountancystudie in 1998 af en werkte bij diverse accountantskantoren. Onder meer Deloitte, PWC en Arthur Andersen. Vooral bij dit laatste bedrijf genoot ze van de dynamiek, en de inspirerende en motiverende sfeer. Na de val van Arthur Andersen koos zij bewust voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). De laatste 9 jaar deed ze ervaring op bij een middelgroot en een klein accountantskantoor. Bij UnsterDeMeent, een klein accountantskantoor in Houten, ontplooide zij zich tot een volwaardige accountant voor het MKB. Doordat belastingen een wezenlijk onderdeel uitmaken van haar werk, voltooide ze daarvoor de opleiding RB-Belastingadviseur.

Ruth Sival-Groenveld

Samenwerking met specialistische partijen

ORG Accountant & Belastingadviseur wil ondernemers optimaal bedienen. Daarvoor werkt ze samen met diverse specialisten en partijen. Voor administratieve dienstverlening en loonadministratie werkt ORG samen met KBFA Fiscaal Advies & Administratie en met Reeva Financiële Dienstverlening. Daarnaast doet ORG binnen haar netwerk succesvol zaken met de volgende specialisten:

Karina Holwerda
Miss Legal

.
Miss Legal is een internationaal, online juristenkantoor met focus op ondernemers en particulieren. Miss Legal is innovatief en laagdrempelig en legt juridische stof op een heldere manier uit. Juridische hulp is betaalbaar, met vooraf duidelijke en vastgestelde tarieven. Toegankelijk voor iedereen en altijd bereikbaar, voor elke vraag. Miss Legal is gevestigd in Nederland, België, Spanje en Portugal. Zeven dagen per week bereikbaar via info@miss-legal.nl, Facebook, livechat (via de site www.miss-legal.nl) of telefonisch via +316 3878 5969.

Wim van Gessel
Omnium Fiscaal Advies

Snel & Fijn contact

“Ik ben blij met Ruth! Ze neemt me zorgen uit handen en weet precies wat ze moet doen met mijn administratie en belastingen. Ze komt snel met antwoorden op vragen. Ze weet van vele uitzonderingsregels. Ze zorgt dat ik op tijd de zaken aan lever. En ik heb gewoon fijn contact met haar. Dank je Ruth.”

Sella van de Griend