Over ORG

Méér dan accountancy alleen.

Méér dan accountancy alleen.

Workshops

ORG Accountants verzorgt inspirerende workshops voor ondernemers, omdat wij van mening zijn dat ondernemers vanuit strategische keuzes en benaderingen waarde kunnen toevoegen aan hun onderneming.

Maatschappelijk betrokken en sponsoring

ORG Accountants draagt graag op positieve wijze bij aan de maatschappij. De directrice van ORG Accountants is actief betrokken bij initiatieven waarbij diversiteit en inclusiviteit op de agenda staan en gelijkwaardigheid een grote rol speelt. Zo participeert ze actief in projecten, die vrouwen stimuleren in het ontdekken en benutten van hun talenten.

Ondernemende vrouwen zijn een aanwinst voor de maatschappij! Daarom is ORG ook actief op het gebied van empowering van vrouwen. In juni 2010 startte Ruth Sival-Groenveld met de groep Women’s Gathering, welke wordt gesponsord door ORG Accountants. Dit is een groep krachtige en inspirerende vrouwen die als doel hebben om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door het delen van ervaringen, elkaar te inspireren, te motiveren en te helpen, zodat ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

In 2020 heeft Ruth Sival-Groenveld de stichting Women’s Gathering Foundation opgericht met als doel om ambitieuze vrouwen toe te rusten die naar een hogere functie willen doorgroeien

sinds 0
ORG sponsort Stichting Women’s Gathering Foundation

Werkwijze

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4

Ons team

Ruth Sival-Groenveld

Ruth Sival-Groenveld

Oprichtster ORG Accountants
Wim van Gessel

Wim van Gessel

Fiscalist
Mark Dongor

Mark Dongor

Accountant
Vincent Drees

Vincent Drees

Accountant
Karin Bubberman

Karin Bubberman

Fiscaal adviseur
Jubert José Margarita

Jubert José Margarita

Administrateur

ORG is lid van

Volg ORG

KVK: 89004574

0