Belastingadvies

Actuele kennis van belastingregels

De belastingwetgeving verandert constant. Dat maakt het voor jou als ondernemer lastig welke fiscale regelgeving op jouw onderneming van toepassing is. En wat daarvan de eventuele gevolgen zijn. Ook hierin geldt: wij zijn er voor jou.

Fiscale voordelen, maak er gebruik van

Het fiscale gebied kent voor ORG Accountant & Belastingadviseur geen geheimen. Wij blijven continu op de hoogte van de laatste actuele ontwikkelingen, en kunnen jou op maat adviseren. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen. En benut je fiscale voordelen, waar je als ondernemer recht op hebt!

Waar kunnen wij je onder meer mee helpen?

Frisse benadering

“Met ORG Accountant & Belastingadviseur heb ik wat ik nodig heb. Professionaliteit en kwaliteit blijken prima samen te gaan met een frisse benadering.”

N

Opstellen van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;

N

opstellen van de aangifte omzetbelasting;

N

verzorgen van de loonbelastingaangifte (sociale verzekeringen);

N

adviseren op het gebied van schenk- en erfbelasting en overdrachtsbelasting;

N

adviseren op fiscaal juridisch gebied;

N

adviseren op het gebied van vermogensbeheer.

Snel & Duidelijk

“Ik leerde Ruth kennen via de Vereniging Vrouwelijke Ondernemers Leidsche Rijn. Toen ik advies nodig had betreffende (voor mij lastige) belastingzaken, schakelde ik Ruth in. Zij stond mij snel, duidelijk en op een heel professionele wijze te woord. Door haar kennis van zaken en inlevingsgevoel, gaf ze mij vertrouwen. Ruth is een zeer hartelijke en warme vrouw en mede door haar levensfilosofie om ’te geven en te verbinden’, een enthousiaste onderneemster. Ik kan Ruth van harte aanbevelen als accountant en belastingadviseur.”

José Storij