Starters & ZZP’ers

Uitbesteden, niet te duur graag

Ben je ZZP’er of starter? Dan besteed je graag zo veel mogelijk tijd aan je core business, en zo min mogelijk aan administratie en belastingen. Dit uitbesteden is vaak een dure hobby. ORG Accountant & Belastingadviseur begrijpt dat. Daarom verwerken wij je administratie en belastingen op een snelle en efficiënte manier, tegen relatief lage uurtarieven. Zo blijven de kosten voor jou als starter of ZZP’er betaalbaar, en zijn je administratie en belastingen goed geregeld.

Advies tegen een laag uurtarief

Wil je graag alleen een financieel advies? Ook daarvoor hanteren wij speciale lage tarieven. Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen wij je er meer over.

Wij helpen of adviseren je bij het:

N

Opzetten/inrichten van je administratie;

N

opstellen van je facturen (factuurvereisten);

N

opstellen van een ondernemingsplan;

N

opstellen van een begroting;

N

het in kaart brengen van fiscale risico’s en mogelijkheden.

Networkshops ZZP ‘ers – Inzicht in de financiën van je onderneming

Wil je als ZZP’er meer inzicht krijgen in de financiële status van je onderneming? Dan zijn de Networkshops van ORG een aanrader. Tijdens deze aangename combinatie van netwerken en workshop, leer je wat de cijfers van je onderneming zeggen. Zo maak je makkelijker en gerichter keuzes voor de toekomst. En kun je de winst van je onderneming vergroten. Ook deelnemen aan de Networkshop?

Meld je aan door een mail te sturen naar r.sival@orgaccountants.nl.

Sprankelend & Geduldig

Ruth is een gedreven sprankelende persoonlijkheid die je zo goed mogelijk van dienst wil zijn en de dingen rondom de boekhouding geduldig uitlegt, ook al heeft het even tijd nodig voordat de uitleg ‘gevallen’ is.

M. Hamer