Werkwijze

Vrijblijvende intake

Elke ondernemer is anders. Daarom proberen we je tijdens een vrijblijvend intake al een beetje te leren kennen, met vragen als: wat voor soort ondernemer ben je? Wat zijn jouw korte en lange termijndoelstellingen? En hoe kunnen wij je daarbij helpen?

Prijsopgaaf

Tijdens het vrijblijvende intakegesprek geven we je een goed beeld van waar we jou mee kunnen helpen. Na afloop ontvang je een prijsopgaaf met een indicatie van de kosten.

Z

Opdrachtbevestiging

Enthousiast? Dan ontvang je van ons een opdrachtbevestiging. Hierin staan de diensten die jij bij ORG wilt afnemen. Daarna gaan wij voortvarend voor jou aan de slag!

Rapportage resultaat

Na het uitvoeren van de werkzaamheden, rapporteren wij je het resultaat. Dit nemen we samen met je door, zodat je op de hoogte bent van de stand van zaken van jouw onderneming. Heb je al eerder vragen? Of wil je een advies? Neem gerust contact op. Wij helpen je graag!

ORG Accountant & Belastingadviseur staat voor duidelijkheid. Dat betekent dat wij duidelijke afspraken maken en ons uiterste best doen om die ook na te komen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende intake aan.